Cześć wszystkim.
Przeglądając FORUM i czytając blogi doszedłem do wniosku: STOP!
Dostałem kopa. Impreza, nowa znajoma sprawiły, że raz na zawsze postanowiłem zmienić swoje życie. Szkoda, że dotarło to do mnie w wieku 18 lat, ale jak to mawiają: "Lepiej późno niż wcale".
Może w skrócie podzielę się moja historyjką.
Przez 18 lat marnowałem sobie życie przed głupim komputerem, nudnym telewizorem. Nie wiedziałem, że nawet odrobina prawdziwego życia sprawia tyle przyjemności. Przez ostatnie 2 tygodnie siedziałem na internecie w poszukiwaniu artykułów na temat tak zwanego "uwodzenia". Z tej strony udało mi się przeczytać wiele blogów z których udało mi się zapisać wiele stron zeszytu, pobrałem wiele PDF'ów oraz znalazłem sporą ilość filmów opartych na temacie poznawania ludzi, dziewczyn. Zastanawiacie się pewnie skąd zmiana. Impreza, dziewczyna i poznanie łatwości oraz tego co mogę. Następnego dnia usunięcie wszystkiego i pozostawienie tylko przeglądarki sprawiło, że już po 3 dniach studiowania portalu moje życie uległo zmianie. Sposób rozmowy z dziewczynami sprawił, że chcą ze mną rozmawiać. Jestem POCZĄTKUJĄCYM i dopiero co zabieram się za uporządkowanie życia i zmianę celów oraz marzeń.
Dlaczego to piszę? Kieruję się do was z prośbą o podesłanie ewentualnych artykułów ( filmów, książek, tematów czy też blogów z FORUM ), które mogą mi coś pokazać. Podsyłajcie śmiało!
Liczę na waszą pomoc 
Kolejny się nawrócił. Gratuluję. Polecam Ci dział klasyki.
Polecam książki Anthony'ego Robbinsa. A co do uwodzenia to na tej stronie znajdziesz wszystko czego Ci trzeba. No i oczywiście praktyka.
"Może mój świat marzeń być jak głupia historia
Po to mam wyobraźnie by bujać w obłokach"
~ Vixen - Myśl co chcesz
Anthony Robbins - Obudź w sobie olbrzyma.
Książka w która powie ci jak dojść do celu i nie owija w bawełnę że będzie łatwo, ale uczy jak oswoić się bynajmniej z cierpieniem na przykład.
Z materiałów video. Wszyscy z RSD głównie chyba Tyler,Max,Julien.
A spolszczenia nie których ich filmów robi kanał RSD TubePL.
Pamiętaj żebyś za bardzo nie wpadł w nałóg zdobywania wiedzy zamiast działania
.
No i znajdź również pasje które Cię wciągną na całego ponieważ pick up tak na prawdę powinien być dodatkiem do życia faceta.
Trochę popłynąłem no ale...
Powodzenia !
#edit o 360 stopni lepiej nie obracaj życia chłopie bo wyjdzie to samo ;p
360 stopni? orłem z matematyki nigdy nie byłem, ale wtedy zatoczysz koło i wrócisz do punktu wyjścia
---------
Nigdy porażka. Zawsze lekcja.
Wiedziałem, że coś się popsuło
Chcesz obrócić swoje życie o 360 stopni? Radziłbym Ci o 180, wtedy będzie jakiś efekt:-)
Więc na początek jakieś podstawy z matmy polecamy

"Może mój świat marzeń być jak głupia historia
Po to mam wyobraźnie by bujać w obłokach"
~ Vixen - Myśl co chcesz
Naprawione, a tak w ogóle z maty jestem kiepski
Skoro z matematyki jesteś słaby, to dam Ci jedno, bardzo ważne równanie.
Nie licz na kogoś, licz tylko na siebie;-)
Delta mi ujemna wyszła, co teraz
Coś źle wyliczyłeś, bo hasło to OKOŃ.
Wbijaj sobie w doświadczonych userów i czytaj ich 'ulubione'
Dostałem kopa. Impreza, nowa znajoma sprawiły, że raz na zawsze postanowiłem zmienić swoje życie. Szkoda, że dotarło to do mnie w wieku 18 lat, ale jak to mawiają: "Lepiej późno niż wcale".
To nie jest za późno tylko bardzo wcześnie. Przez Twoje życie przetoczy się zapewne jeszcze tyle etapów, że może się okazać iż ten prawdziwy obrót o 180stopni nadejdzie gdzieś w wieku 30 lat, albo i później;) Całkiem możliwe, że poczujesz to z czasem cofając się o np kilka czy kilkanaście miesięcy wstecz.
Życie;)