Nie wiem dokładnie czy będę już w piątek w WAW czy będę dopiero w sobotę i bezpośrednio w ustalone miejsce..
Umówiłem się już z jednym użytkownikiem w Złotych Tarasach ~12-14 godziny także jeżeli ktoś jest nadal zainteresowny to podbijać na priv, podam nr telefonu.
Jeżeli będzie większa liczba osób skoczymy gdzieś na jakieś piwko.
“Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.”
Uwaga! Tematy odzyskiwania ex, powrotów do byłych kobiet - są tu zabronione i będą USUWANE. Jeśli już chcesz, to szukaj rozwiązania na www.jakodzyskacbyla.pl
tego samego dnia jest koncert kilku legend polskiego punka. Zainteresowani - priv
Powodzenia życzę
Siema, możemy wstępnie się umówić na tę sobotę 14, po świętach konkretnie ustalimy czas i miejsce.
Jeszcze ktoś się pisze? :]
JacekDrwal jedno nie wyklucza drugiego.. nieprawdaż?
“Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.”
na 90 procent będę mógł wpaść
Hoon - wyjście do galerii etc.
Jak się zbierze większa grupka można później skoczyć na piwko / do klubu nie widzę problemu.
Do chłopaków którzy się zgłosili po świetach napiszę z jakimiś detalami.
nomen. Ja jestem z Warszawy. Z wielka chęcią zamienię teorię w praktykę i wymienię się doświadczeniem. Jak coś to priv
Siema,
dajcie znać jakby się coś działo,
wyjście do klubu nie głupi pomysł
Może wpierw w terenie
?
unbreakable na bank będzie teren w tym celu jadę wcześniej do wawy
14.04 termin aktualny.
Nie wiem dokładnie czy będę już w piątek w WAW czy będę dopiero w sobotę i bezpośrednio w ustalone miejsce..
Umówiłem się już z jednym użytkownikiem w Złotych Tarasach ~12-14 godziny także jeżeli ktoś jest nadal zainteresowny to podbijać na priv, podam nr telefonu.
Jeżeli będzie większa liczba osób skoczymy gdzieś na jakieś piwko.
nomen. Ty na weekend? Czy tylko sobota?
Cały weekend.
Przyjeżdżam jednak jutro po południu. Wstępnie ustawiliśmy się ~13-14 Złote Tarasy.
W którym punkcie w złotych? Proponuję pod gitarą
W którym punkcie w złotych? Proponuję pod gitarą