Portal Uwodzicieli
Witryna poświęcona relacjom damsko męskim oraz budowaniu międzyludzkich więzi emocjonalnych.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit END.

Dziewczyna 10/10 - serio tego nie moge zjebać.

33 posts / 0 new
Ostatni
Girls Hunter
Nieobecny
Miejscowość: Leszno

Punkty pomocy: 14
Dziewczyna 10/10 - serio tego nie moge zjebać.

Siemanko wróciłem. Wyjaśniłem sprawę z poprzednim wpisem i mam nowy temat. Mówiliście mi że mam się nie czaić na koleżankę z klasy i że mam pod nosem pełno lasek o wiele lepszych niż tamta. No i znalazłem taką. Mówię mam 10/10 - pierwsza brunetka która mi się spodobała. Ogl kiedy tylko ją zaobaczyłem wiedziałem że to właśnie jej chcę. Patrzyłem jej zawsze głęboko w oczy kiedy miałem okazję. Było ich niewiele ale jak widać wystarczyło. Ogólnie jestem młody (mam nadzieję że wam to nie przeszkadza że 16 latek tu pisze ) Ona jest starsza nieśmiała i mega urocza a przynajmniej takie mi dała wrażenie. Sytuacja świeżutka bo z tego tygodnia. Tak po paru dniach mijania jej raz dziennie w moim wielkim liceum stwierdziłem że muszę ją poznać. Chciałem się czegoś o niej dowiedzieć więc popytałem znajome ale nie kojarzyły. To było dosłownie parę dni temu. No i skoro nie miałem o niej żadnych informacji to wiadomo musiałem podejść zagadać. No problemo z poznawaniem niemam problemów. (Gorzej z tym co potem Laughing out loud ale to za chwilę ). Ku mojemu zdziwieniu pewnego dnia otrzymałem zaproszenie na fb Laughing out loud zgadnijcie od kogo. Byłem w szoku no ale ok to już oznaczało że jej też wpadłem w oko. Pisaliśmy poznawaliśmy się. Wszystko gra i czuję że mam spore szanse.

Ok. Zarys sytuacji już macie teraz do rzeczy.
Musicie mnie jakoś ogarnąć bo to spierdole !!!
Obserwuję się już od dłuższego czasu i stwierdzam że przy pięknych kobietach na których mi zależy jestem jakiś ograniczony nudny sztywny i ogółem moja kreatywność sięga 0 a w
skrajnych przypadkach jest na minusie no nienawidzę się za to ale to jakoś tak samo. Z kobietami na których mi nie zależy jestem sobą jestem naturalny myślę że zabawny itd no jestem ok. Natomiast przy Niej szajba mi odbija i mam blokady no ściana przede mną i bladego pojęcia o czym gadać jak to zrobić żeby było fajnie. Nasza 1 rozmowa wyglądała tak że ja coś zagadałem ona coś odpowiedziała i oboje stoimy i pustka w głowie. Wiem że jak pokaże swoją pewność siebie i to że fajnie można ze mną pogadać to to pójdzie dalej. Tylko jak to zrobić ? Poważnie ja mam w głowie czarną plamę i zero pomysłów . Tańczyłem z nią dotykałem jej - ostatnio była szkolna impreza . No naprawę niech ktoś mi wybije do tego łba coś po czym nie będę taką cipą w tej relacji. Tak zależy mi tak mam ciśnienie. Dopiero się poznajemy mam czystą kartkę . Ona nie potrzebuje fajerwerków. Wystarczy jej normalny ogarnięty facet. Pomożecie .? . jeszcze jedno Wczoraj gdzieś była i mi nie odpisała dla mnie ok nie byłem zdesperowany czekałem na odp. Niechcący nadusiłem w wiadomości like na fb i pod moim pytaniem co robisz wyskoczył taki kciuk w górę którego prawdopodobne odebrała jako to że trochę jestem zły czy coś : p (już to kończę sorki za pierdolenie). Ona to przeczytała napisała że przeprasza i że właśnie wróciła do domu. Zacząłem się droczyc że ooo obrażam się i napisałem to tak żeby było widać że to odroczenie. Wysłała smutną minke a ja taką poważną i po tym ona odparła Naraaa ! To ja na to paaa Sexy i do tej pory się nie odzywam. Co robić dalej ? . (Jeśli kogoś wkurwiłem lub zanudziłem to sorki ale mi zależy ...)

Mogę liczyć na waszą radę ?
Z góry dzięki Smile

GregPlitt
Nieobecny
Miejscowość: Wrocław

Punkty pomocy: 20

Nie chcę się powtarzać ale zaraz kupa osób napiszę, że czytam im w myślach. Ogarnij ostatni blog Tyaba "DO WSZYSTKICH ANALITYKÓW I STATYSTYKÓW". Niech on będzie dla Cb odpowiedzią.

Ulrich II
Portret użytkownika Ulrich II
Nieobecny
Zasłużony
Wtajemniczony
Miejscowość: .

Punkty pomocy: 5416

serio tego nie moge zjebać.

i dlatego zjebiesz

they hate us cause they ain't us

Girls Hunter
Nieobecny

Haha urlich II rozbawiłeś mnie Laughing out loud - obym jednak nie zjebał

Milfer
Nieobecny

Punkty pomocy: 141

Dopóki nie ochłoniesz i nie stracisz ciśnienia na nią to nie masz co sie brać. Jak będzie tak jak teraz to będzie lipa.

Dominikkow
Portret użytkownika Dominikkow
Nieobecny
Zasłużony
Wtajemniczony
Miejscowość: Krk

Punkty pomocy: 1364

A działaś sam potrafisz?
Piszesz, że nie możesz zjebać - już zjebałeś, bo jesteś needy.

Osoba, która wiecznie mówi „tak”, nieustannie pomija osobiste potrzeby i powoli buduje w sobie ogromny gniew.

romanek
Portret użytkownika romanek
Nieobecny
Miejscowość: Warszawa

Punkty pomocy: 709

"Musicie mnie jakoś ogarnąć bo to spierdole !!!"

spierdolisz, bo sam w porę się nie ogarniesz Wink

Girls Hunter
Nieobecny

Chyba źle napisałem. Nie jestem zdesperowany Tylko kurwa nie mam pomysłu o czym z nią gadać tylko z tym mam problem albo aż z tym- jak spale trudno .. przeczytałem tego bloga Tayaba i rzeczywiście za bardzo analizuję pewne sprawy. Tak jestem needy no trudno każdy z was taki przecież kiedyś był . Nie chcę żadnych wielkich rad .. piszę tylko że mam blokadę i że chcę odpowiedzi jak się nie blokować .. po co mi mówić że jestem needy i zjebie : p - to tak samo jakby mechanik wam mówił że twój samochód źle jeździ bo jest chujowy zamiast powiedzieć można by zrobić to i to a jak nie no to sory ale kup pan nowe .. tu się doradza a nie stwierdza fakty które nic nie zmieniają.

Rafał89
Portret użytkownika Rafał89
Nieobecny
Miejscowość: Stargard

Punkty pomocy: 842

Hehe no popatrz, blog dla Ciebie:

http://www.podrywaj.org/blog/do_...

No popatrz, już to czytałeś. Ale nie potrafisz nic z tego wynieść. Pomogę trochę podając Twój cytat, ale na tym zakończę (cytat koreluje z blogiem):

'Z kobietami na których mi nie zależy jestem sobą jestem naturalny myślę że zabawny itd no jestem ok'

Żyj chwilą, ale myśl perspektywistycznie

GRUNWALD
Nieobecny
Zasłużony
Wtajemniczony
Miejscowość: w cetrum

Punkty pomocy: 433

To ty masz tak działać żeby jej zależało a nie tobie,w tym temacie trzeba być aktorem nie skłamać ale prawdy nie powiedzieć.

Narząd nie używany staje się nie użyteczny

Girls Hunter
Nieobecny

To wiem Grunwald. Niech ktoś powie co jest istotne w fajnej rozmowie z dziewczyną - normalnie ważne punkty które musi zawierać konwersacja. Ja naprawdę dużo nie wymagam ...

Rafał89
Nieobecny

Przecież to jest w podstawach. Podstawy podstaw. W ogóle śmieszny jesteś, że chcesz punkty, które 'muszą' być w 'konwersacji'. A jak laska przeskoczy jakiś etap to co, powiesz jej 'halt', i że wracamy, bo inaczej to sobie zaplanowałeś? Tongue

GregPlitt
Nieobecny

Seksualność. Wpleć w rozmowę motyw relacji damsko-męskich, a stąd już mały kroczek do rozmowy o seksie.

Girls Hunter
Nieobecny

Mówisz że to dobry pomysł na sam początek relacji ? Laughing out loud

GregPlitt
Nieobecny

Zawsze możesz uznać, że to zbyt śmiałe i kobieta uzna Cię za zboczeńca wówczas jedyna słuszna strategia to rozmowa o pogodzie, zwierzętach i pracy. Po kilku miesiącach zapewne zdobędziesz jej zaufanie dzięki czemu będzie powierzać Ci swoje sekrety. Zostaniesz jej best friendem (o ile się Tobą po drodze nie znudzi :] )

Dam Ci zajebistą radę - ochłoń. Bo wydaje mi się, że jesteś tak nabuzowany że nawet dzisiaj nie zaśniesz, a koniec końców umówisz się, a laska z dupy odwoła spotkanie albo nawet nie przyjdzie. A wtedy to będzie płacz...

Anonim23
Portret użytkownika Anonim23
Nieobecny
Miejscowość: Kraków

Punkty pomocy: 51

"Nie chcę żadnych wielkich rad .. piszę tylko że mam blokadę i że chcę odpowiedzi jak się nie blokować"

chłopie nie ma rady dla Ciebie, nie jestem wróżką i nie mogę ci jebnąć w głowę różdżką abyś się przy niej normalnie zachowywał. W skrócie: musisz zjebać żeby potem nie zjebać, jeśli nie zjebiesz (nie odważysz sie zjebać) to będziesz... zjebany

Anonim

Falcon21
Nieobecny
Miejscowość: sosnowiec

Punkty pomocy: 487

Serio mówisz, że 10/10 nie zawiedziemy się Laughing out loudLaughing out loud:D ? Daj namiar na nią to Ci potem opowiem o czym z nią rozmawiać ;D

~ Uczucia tych, których przestaliśmy kochać, są zawsze śmieszne.

Girls Hunter
Nieobecny

A pierdole coś wymyśle . Anonim 23 wygrałeś wszystko tym komentarzem Laughing out loud

Falcon21
Nieobecny
Miejscowość: sosnowiec

Punkty pomocy: 487

Z takim parciem nawet jak ją wyrwiesz to będziesz się cieszył jakieś 3 sekundy zanim skończysz Laughing out loudLaughing out loud:D A tak poważnie to poczytaj duuuużo blogów, wszystkie klasyki i podstawy, nabierzesz pewności siebie, że moc jest po twojej stronie i ci może ta blokada strachu przed zjebaniem troche odpusci, bo bedziesz zbyt zajety ogarnianiem laski niz ustalaniem scenariuszy od dostania zlewki po imiona dzieci.

~ Uczucia tych, których przestaliśmy kochać, są zawsze śmieszne.

Grze122
Nieobecny
Miejscowość: Katowice

Punkty pomocy: 179

Stary, oblej sie kubłem zimnej wody i strzel sobie z liscia w policzek po czym wez gleboki oddech. Albo prosciej - zwal sobie to zejdzie z ciebie to cisnienie.
Wazne zebys nie wyszedl na needy i nie pisal jej po 100 wiadomosci dziennie, no i w koncu zaproponuj spotkanie na luzie i działaj

Spark
Portret użytkownika Spark
Nieobecny
Miejscowość: TrES-2b

Punkty pomocy: 361

Jak zobaczysz kilku dresów na swojej drodze wjedź w nich jak dzik w kartofle. Dostaniesz malutki wpierdol. Ochłoniesz, testosteron przestanie cisnąć Ci na czapę... Usiądź potem przed komputerem i jeszcze raz przeczytaj co napisałeś. Zobaczysz jaki jesteś nagrzany na tą pannę i uświadomisz sobie że jeśli nie przestaniesz dalej tak analizować każdego jej pierdnięcia to jesteś na najlepszej drodze żeby całą tą wasza relację soczyście spierdolić...

"Czas to mistrz z którym nikt nie ma szans"

Guest
Portret użytkownika Guest
Nieobecny
Starszy moderator
ModeratorWtajemniczonyTa osoba pomogła w składce na serwer

Punkty pomocy: 12904

po takim temacie Twój nick brzmi co najmniej dziwnie...
Właściwie to temat do wykasowania, bo pytasz o coś, co jest istotą tej strony i przewija się we wszystkich tematach.
Może przez chwilę się wstrzymaj od pisania czegokolwiek, bo za sekundę nie wytrzymam i Ci coś dopisze...

baudelaire
Portret użytkownika baudelaire
Nieobecny
Zasłużony
WtajemniczonyTa osoba pomogła w składce na serwer
Miejscowość: południe

Punkty pomocy: 4744

Nie zastanawia Cię ten kciuk, który ona napisała? Kurcze, co to mogło znaczyć???

Żeby zdobyć Kobietę, musisz być gotowy Ją stracić.

PUA:
http://m.youtube.com/watch?v=BRw...

Girls Hunter
Nieobecny

Panowie jest dobrze już mi przeszło Laughing out loud nastawiam się ze chcę ją poznać i zobaczyć co się stanie . Wbijam w to bez żadnej schizy + wiem że mogę wkurwiać i to nie jednego - no trudno bywa szukam odpowiedzi na coś co mnie męczy a to chyba najlepsze miejsce gdzie mogę pisać .. a co do nazwy to jest dobra za jakiś czas będzie pasowała idealnie Laughing out loud

Girls Hunter
Nieobecny

NO I ZJEBAŁEM ! ;P

Rafał89
Nieobecny

No popatrz, a to nowość Smile

podrywaczz
Nieobecny
Miejscowość: Bytom

Punkty pomocy: 16

Też zjebałem swoją szansę i chuj! Nie myślę już o tym bo wiem że jest dużo dziewczyn...