Siemanko wróciłem. Wyjaśniłem sprawę z poprzednim wpisem i mam nowy temat. Mówiliście mi że mam się nie czaić na koleżankę z klasy i że mam pod nosem pełno lasek o wiele lepszych niż tamta. No i znalazłem taką. Mówię mam 10/10 - pierwsza brunetka która mi się spodobała. Ogl kiedy tylko ją zaobaczyłem wiedziałem że to właśnie jej chcę. Patrzyłem jej zawsze głęboko w oczy kiedy miałem okazję. Było ich niewiele ale jak widać wystarczyło. Ogólnie jestem młody (mam nadzieję że wam to nie przeszkadza że 16 latek tu pisze ) Ona jest starsza nieśmiała i mega urocza a przynajmniej takie mi dała wrażenie. Sytuacja świeżutka bo z tego tygodnia. Tak po paru dniach mijania jej raz dziennie w moim wielkim liceum stwierdziłem że muszę ją poznać. Chciałem się czegoś o niej dowiedzieć więc popytałem znajome ale nie kojarzyły. To było dosłownie parę dni temu. No i skoro nie miałem o niej żadnych informacji to wiadomo musiałem podejść zagadać. No problemo z poznawaniem niemam problemów. (Gorzej z tym co potem
ale to za chwilę ). Ku mojemu zdziwieniu pewnego dnia otrzymałem zaproszenie na fb
zgadnijcie od kogo. Byłem w szoku no ale ok to już oznaczało że jej też wpadłem w oko. Pisaliśmy poznawaliśmy się. Wszystko gra i czuję że mam spore szanse.
Ok. Zarys sytuacji już macie teraz do rzeczy.
Musicie mnie jakoś ogarnąć bo to spierdole !!!
Obserwuję się już od dłuższego czasu i stwierdzam że przy pięknych kobietach na których mi zależy jestem jakiś ograniczony nudny sztywny i ogółem moja kreatywność sięga 0 a w
skrajnych przypadkach jest na minusie no nienawidzę się za to ale to jakoś tak samo. Z kobietami na których mi nie zależy jestem sobą jestem naturalny myślę że zabawny itd no jestem ok. Natomiast przy Niej szajba mi odbija i mam blokady no ściana przede mną i bladego pojęcia o czym gadać jak to zrobić żeby było fajnie. Nasza 1 rozmowa wyglądała tak że ja coś zagadałem ona coś odpowiedziała i oboje stoimy i pustka w głowie. Wiem że jak pokaże swoją pewność siebie i to że fajnie można ze mną pogadać to to pójdzie dalej. Tylko jak to zrobić ? Poważnie ja mam w głowie czarną plamę i zero pomysłów . Tańczyłem z nią dotykałem jej - ostatnio była szkolna impreza . No naprawę niech ktoś mi wybije do tego łba coś po czym nie będę taką cipą w tej relacji. Tak zależy mi tak mam ciśnienie. Dopiero się poznajemy mam czystą kartkę . Ona nie potrzebuje fajerwerków. Wystarczy jej normalny ogarnięty facet. Pomożecie .? . jeszcze jedno Wczoraj gdzieś była i mi nie odpisała dla mnie ok nie byłem zdesperowany czekałem na odp. Niechcący nadusiłem w wiadomości like na fb i pod moim pytaniem co robisz wyskoczył taki kciuk w górę którego prawdopodobne odebrała jako to że trochę jestem zły czy coś : p (już to kończę sorki za pierdolenie). Ona to przeczytała napisała że przeprasza i że właśnie wróciła do domu. Zacząłem się droczyc że ooo obrażam się i napisałem to tak żeby było widać że to odroczenie. Wysłała smutną minke a ja taką poważną i po tym ona odparła Naraaa ! To ja na to paaa
i do tej pory się nie odzywam. Co robić dalej ? . (Jeśli kogoś wkurwiłem lub zanudziłem to sorki ale mi zależy ...)
Mogę liczyć na waszą radę ?
Z góry dzięki 
Nie chcę się powtarzać ale zaraz kupa osób napiszę, że czytam im w myślach. Ogarnij ostatni blog Tyaba "DO WSZYSTKICH ANALITYKÓW I STATYSTYKÓW". Niech on będzie dla Cb odpowiedzią.
serio tego nie moge zjebać.
i dlatego zjebiesz
they hate us cause they ain't us
Haha urlich II rozbawiłeś mnie
- obym jednak nie zjebał
Dopóki nie ochłoniesz i nie stracisz ciśnienia na nią to nie masz co sie brać. Jak będzie tak jak teraz to będzie lipa.
A działaś sam potrafisz?
Piszesz, że nie możesz zjebać - już zjebałeś, bo jesteś needy.
Chyba źle napisałem. Nie jestem zdesperowany Tylko kurwa nie mam pomysłu o czym z nią gadać tylko z tym mam problem albo aż z tym- jak spale trudno .. przeczytałem tego bloga Tayaba i rzeczywiście za bardzo analizuję pewne sprawy. Tak jestem needy no trudno każdy z was taki przecież kiedyś był . Nie chcę żadnych wielkich rad .. piszę tylko że mam blokadę i że chcę odpowiedzi jak się nie blokować .. po co mi mówić że jestem needy i zjebie : p - to tak samo jakby mechanik wam mówił że twój samochód źle jeździ bo jest chujowy zamiast powiedzieć można by zrobić to i to a jak nie no to sory ale kup pan nowe .. tu się doradza a nie stwierdza fakty które nic nie zmieniają.
Hehe no popatrz, blog dla Ciebie:
http://www.podrywaj.org/blog/do_...
No popatrz, już to czytałeś. Ale nie potrafisz nic z tego wynieść. Pomogę trochę podając Twój cytat, ale na tym zakończę (cytat koreluje z blogiem):
'Z kobietami na których mi nie zależy jestem sobą jestem naturalny myślę że zabawny itd no jestem ok'
Żyj chwilą, ale myśl perspektywistycznie
To ty masz tak działać żeby jej zależało a nie tobie,w tym temacie trzeba być aktorem nie skłamać ale prawdy nie powiedzieć.
Narząd nie używany staje się nie użyteczny
To wiem Grunwald. Niech ktoś powie co jest istotne w fajnej rozmowie z dziewczyną - normalnie ważne punkty które musi zawierać konwersacja. Ja naprawdę dużo nie wymagam ...
Przecież to jest w podstawach. Podstawy podstaw. W ogóle śmieszny jesteś, że chcesz punkty, które 'muszą' być w 'konwersacji'. A jak laska przeskoczy jakiś etap to co, powiesz jej 'halt', i że wracamy, bo inaczej to sobie zaplanowałeś?
Seksualność. Wpleć w rozmowę motyw relacji damsko-męskich, a stąd już mały kroczek do rozmowy o seksie.
Mówisz że to dobry pomysł na sam początek relacji ?
Zawsze możesz uznać, że to zbyt śmiałe i kobieta uzna Cię za zboczeńca wówczas jedyna słuszna strategia to rozmowa o pogodzie, zwierzętach i pracy. Po kilku miesiącach zapewne zdobędziesz jej zaufanie dzięki czemu będzie powierzać Ci swoje sekrety. Zostaniesz jej best friendem (o ile się Tobą po drodze nie znudzi :] )
Dam Ci zajebistą radę - ochłoń. Bo wydaje mi się, że jesteś tak nabuzowany że nawet dzisiaj nie zaśniesz, a koniec końców umówisz się, a laska z dupy odwoła spotkanie albo nawet nie przyjdzie. A wtedy to będzie płacz...
"Nie chcę żadnych wielkich rad .. piszę tylko że mam blokadę i że chcę odpowiedzi jak się nie blokować"
chłopie nie ma rady dla Ciebie, nie jestem wróżką i nie mogę ci jebnąć w głowę różdżką abyś się przy niej normalnie zachowywał. W skrócie: musisz zjebać żeby potem nie zjebać, jeśli nie zjebiesz (nie odważysz sie zjebać) to będziesz... zjebany
Anonim
Serio mówisz, że 10/10 nie zawiedziemy się
:D ? Daj namiar na nią to Ci potem opowiem o czym z nią rozmawiać ;D
~ Uczucia tych, których przestaliśmy kochać, są zawsze śmieszne.
A pierdole coś wymyśle . Anonim 23 wygrałeś wszystko tym komentarzem
Z takim parciem nawet jak ją wyrwiesz to będziesz się cieszył jakieś 3 sekundy zanim skończysz
:D A tak poważnie to poczytaj duuuużo blogów, wszystkie klasyki i podstawy, nabierzesz pewności siebie, że moc jest po twojej stronie i ci może ta blokada strachu przed zjebaniem troche odpusci, bo bedziesz zbyt zajety ogarnianiem laski niz ustalaniem scenariuszy od dostania zlewki po imiona dzieci.
~ Uczucia tych, których przestaliśmy kochać, są zawsze śmieszne.
Stary, oblej sie kubłem zimnej wody i strzel sobie z liscia w policzek po czym wez gleboki oddech. Albo prosciej - zwal sobie to zejdzie z ciebie to cisnienie.
Wazne zebys nie wyszedl na needy i nie pisal jej po 100 wiadomosci dziennie, no i w koncu zaproponuj spotkanie na luzie i działaj
Jak zobaczysz kilku dresów na swojej drodze wjedź w nich jak dzik w kartofle. Dostaniesz malutki wpierdol. Ochłoniesz, testosteron przestanie cisnąć Ci na czapę... Usiądź potem przed komputerem i jeszcze raz przeczytaj co napisałeś. Zobaczysz jaki jesteś nagrzany na tą pannę i uświadomisz sobie że jeśli nie przestaniesz dalej tak analizować każdego jej pierdnięcia to jesteś na najlepszej drodze żeby całą tą wasza relację soczyście spierdolić...
"Czas to mistrz z którym nikt nie ma szans"
po takim temacie Twój nick brzmi co najmniej dziwnie...
Właściwie to temat do wykasowania, bo pytasz o coś, co jest istotą tej strony i przewija się we wszystkich tematach.
Może przez chwilę się wstrzymaj od pisania czegokolwiek, bo za sekundę nie wytrzymam i Ci coś dopisze...
Nie zastanawia Cię ten kciuk, który ona napisała? Kurcze, co to mogło znaczyć???
Żeby zdobyć Kobietę, musisz być gotowy Ją stracić.
PUA:
http://m.youtube.com/watch?v=BRw...
Panowie jest dobrze już mi przeszło
nastawiam się ze chcę ją poznać i zobaczyć co się stanie . Wbijam w to bez żadnej schizy + wiem że mogę wkurwiać i to nie jednego - no trudno bywa szukam odpowiedzi na coś co mnie męczy a to chyba najlepsze miejsce gdzie mogę pisać .. a co do nazwy to jest dobra za jakiś czas będzie pasowała idealnie 
NO I ZJEBAŁEM ! ;P
No popatrz, a to nowość
Też zjebałem swoją szansę i chuj! Nie myślę już o tym bo wiem że jest dużo dziewczyn...