Portal Uwodzicieli
Witryna poświęcona relacjom damsko męskim oraz budowaniu międzyludzkich więzi emocjonalnych.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit END.

do chłopów ~165cm wzrostu jak sobie radzicie?

38 posts / 0 new
Ostatni
MalyWielki
Nieobecny
Miejscowość: Katowice

Punkty pomocy: 5

Mam jakies 170 i tez kocham dlugonogie laski. Wg mnie sprawa jest prosta, jestes wybredny i szukasz idealu a jak juz jakis widzisz to boisz sie zagadac, i prosze cie nie tlumacz tego zadna 'niedpstepnoscia'. Prawda jest taka ze szanse u dziewczyny 180 masz mniejsze ale jezeli pokazesz jej ze mimo tego jestes fajnym facetem i ze tobie nie przeszkadza ta roznica to zaden problem. A z silownia nie przesadzaj tez 165 i 40 w lapie to juz taka kulka powoli, wal w rzezbe teraz. Na szczescie w lozku liczy sie dlugosc a nie wzrost

Niezbedny_Krzys
Nieobecny
Miejscowość: Gorzów Wlkp.

Punkty pomocy: 1

Sam mam jakieś 170cm i nie jest to specjalnie dużo, wręcz przeciwnie, mało. Ale ja po prostu praktycznie zawsze startuję do dziewczyn w moim wzroście albo niższymi. Jest w chuj niższych dziewczyn od Ciebie więc celuj w takie. W szkole miałem kumpla, który był w moim wzroście (teraz jestem trochę wyższy od niego) i ma laskę wyższą od siebie i fajną, ładną. Wyrwał ja w gimbazie i są do tej pory (jakieś 6,7 lat... nie pamiętam dokładnie). No i wiadomo też od charakteru dziewczyny, jednej to nie będzie przeszkadzać, a druga może już na to zwracać uwagę. Tego kwiatu jest pół światu.

MCRobson
Nieobecny
Miejscowość: syberia

Punkty pomocy: 181

Ostatnio na imprezie zjebałem okazję bliższego poznania (megalaski:D) ok.170cm idealna twarz włosy figura, normalnie mogła by robić za fotomodelkę w reklamach. Najładniejsza z dziewczyn które widziałem...
Dobrze że Bóg urody mi nie pożałował bo jest zainteresowanie ze strony tych wyższych.
Wiem teraz że chcę być z takim typem laski na stałe.
Żyje się raz!!!
w dalszy ciągu pracuje nad sylwetką (im szerzej w barach tym różnica wzrostu mniej zauważalna).
Często słyszę komentarze "co z tego że jest niski, ale za to jaki zbudowany".
Praca nad charakterem będzie najtrudniejsza, wiem jedno im więcej będe się obracał w towarzystwie takich dziewczyn tym będę potem bardziej naturalny w podrywie.Póki co cykam się.
także trzymac za mnie kciuki bo pewnie nie raz życie przypierdoli mi w mordę i ostudzi zapał.

“Życie to to, co się wydarza, gdy jesteś zajęty robieniem innych planów.”

sagem500
Portret użytkownika sagem500
Nieobecny
Miejscowość: Legnica

Punkty pomocy: 177

Nie musisz czekać dwóch trzech dni masz ochotę napisz,a najlepiej zadzwoń umów się pisanie zazwyczaj kończy sie po 3 i 500sms i nagłym urwaniem kontraktu z jej strony bo się znudzisz Wink)

Moje wady są normalną częścią mojego życia, akceptuję je w pełni.

MCRobson
Nieobecny

ostatni przyppadek mial mijsce w te sobote (zabraklo mi jezyka w gebie):-/, z tą wcześniejszą zamieniełem ze dwa esy i dałem spokoj, jak ją kiedys spotkam na imprezie to sie pobawimy i tyle hehe

MCRobson
Nieobecny

ostatni przyppadek mial mijsce w te sobote (zabraklo mi jezyka w gebie):-/, z tą wcześniejszą zamieniełem ze dwa esy i dałem spokoj, jak ją kiedys spotkam na imprezie to sie pobawimy i tyle hehe