Cześć,
Wybieram się z kolegą również z tej stronki (zwiadowca) na Ursynalia ,które odbędą się 31.05-2.06 (od piątku do niedzieli). Ursynalia oczywiście odbywają się w Warszawie .
W związku z tym szukamy noclegu podczas naszego pobytu w Wawie,gdyż jesteśmy z opolskiego.
Tu pytanie do Was czy nie chciałby ktoś nas przenocować przez te 2,3 dni ? Jeśli ktoś może to jedna noc też wchodzi w grę. Bylibyśmy wdzięczni. Kto nie może nas przenocować albo nie chcę to poprosiłbym o polecenie jakiegoś miejsca gdzie można przenocować za darmo lub za niewielkie pieniądze,gdzieś w Warszawie ( najlepiej gdzieś w pobliżu Ursynowa )
Pozdrawiam i czekam na jakieś propozycję. Liczę,że nam pomożecie lub doradzicie jakieś miejsce 
Poszukajcie coś na internecie, nie liczcie ,że my Wam wszystko znajdziemy itp.
Na pewno jak poszukacie znajdziecie jakis bardzo tani hotel.
"Pierwsza minuta może być ostatnią dlatego ceń jak ostatnią."
Nie liczymy,że wszystko Nam znajdziecie ,ale nie bardzo znamy Warszawę i chcemy ,żeby ktoś nam podsunął jakieś miejsce ,hotel ,nazwę lub jakiś pomysł cokolwiek .
My oczywiście szukamy sami na internecie też
,,IF YOU FEEL FEAR FUCK IT GO IN''
O już jakiś konkret. Dzięki bardzo sprawdzę to . Czekam na dalsze propozycję
propozycje...nie chce...etc... Ja rozumiem literówki ale to już jest przesada - to tak z troski bo aż źle się czyta. A co do noclegu podzwońcie po akademcach. Zazwyczaj nocka nie kosztuje więcej niż 20zł.
Walcz o kobietę jak lew o swoją zdobycz, żebyś nie miał do siebie pretensji z powodu zaniechania działania.
Akademiki albo hostele. Jeśli nie uda się w akademikach to warto poszukać hosteli, których jest cała masa, są bardzo tanie jak na Warszawę, zazwyczaj w dobrym standardzie, kuchnią etc. Idealne na imprezowy wyjazd.
Jako że to dość popularna opcja to miejsc i opinii jest w sieci całe mnóstwo. Czasu jest dość sporo, więc na pewno uda się wam coś fajnego znaleźć.
ogarnijcie też couchserfing stronka na której można znaleźć osobe która was przenocuje.
Polecam też akademiki SGGW (fajny klimat i imprezowa atmosfera) musicie zadzwonić do administracji i się spytać o wolne miejsca.
Śpieszą się tylko głupcy, myśląc, że gdzieś i po coś można zdążyć...
Właśnie siedzę na Couchsurfing
Beube mi wczoraj polecił 

Ale dzięki
Akademik też obczaję