Portal Uwodzicieli
Witryna poświęcona relacjom damsko męskim oraz budowaniu międzyludzkich więzi emocjonalnych.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit END.

Sunrise Festival 2013 - porządna ekipa

6 posts / 0 new
Ostatni
Viserllo
Portret użytkownika Viserllo
Nieobecny
Miejscowość: CK

Punkty pomocy: 16
Sunrise Festival 2013 - porządna ekipa

Witajcie. W tym roku, jak co roku z resztą jest organizowany Sunrise Festival w Kołobrzegu. Jestem z okolic Kielc, na razie mam dopiero 3 osoby, koleżanka, studentka z Kielc powiedziała, że pogada ze znajomymi z CK i może uda się zebrać większą ekipę, ale to nic pewnego.
Pomyślałem, że właśnie z podrywaj.org są osoby, które się wybierają właśnie na tą imprezę. A jeśli wybierają się właśnie z Kielc/Tarnowa to już zebralibyśmy się wszyscy i pojechali wszyscy. Jeśli chodzi o nocleg, my jesteśmy w stanie załatwić dość tanio. W tamtym roku były 3 łóżka dla 7 osób ale jak się każdy najebał nie było z tym problemu Smile
Może jakiś meeting podrywaj.org sie uda zorganizować w taki sposób Smile

Przemo
Nieobecny
Ta osoba pomogła w składce na serwer
Miejscowość: Płock/Bydgoszcz/Warszawa

Punkty pomocy: 656

Szkoda, że ten festival zawsze przypada w środku żniw zbożowych. Chętnie bym pojechał, ale tradycyjnie wolę w tym czasie upajać się krajobrazem żniw niż krajobrazem dup Smile

Viserllo
Nieobecny

Farmerze, sierpień to juz czas po żniwach Smile

Przemo
Nieobecny
Ta osoba pomogła w składce na serwer
Miejscowość: Płock/Bydgoszcz/Warszawa

Punkty pomocy: 656

Sunrise Festival jest 26-28 sierpnia. Jak pogoda dopisuje to jest to pełnia koszenia żyta, pszenżyta, jęczmienia jarego, owsa i mieszanek

ps. nie jestem farmerem.. żniwa są moją pasją Smile

Viserllo
Nieobecny

No a 28 lipca to już prawie sierpień. Pewnie mieszkamy w różnych rejonach polski. W moich okolicach po żniwach jest juz 15 lipca. u mniezniwa trwają tydzień. mala Wieś, coraz mniej upraw Smile

Fan
Portret użytkownika Fan
Nieobecny
Zasłużony
Wtajemniczony
Miejscowość: tylko na pw

Punkty pomocy: 2072

Wariat, nie jedź i nie trać kasy na żadne sunrise czy coś tam.

U mnie na wsi we wrześniu jakoś są dożynki. Wpadajcie, gruba impreza i to za freeko.

Pytanie coachingowe:
Jeżeli masz problemy z kobietami, odpowiedz sobie SZCZERZE na jedno pytanie:
Czy gdybyś był kobietą i taki chłopak jak ty podszedłby do ciebie, to czy chciałabyś z nim być?