Portal Uwodzicieli
Witryna poświęcona relacjom damsko męskim oraz budowaniu międzyludzkich więzi emocjonalnych.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit END.

Kto pisze pierwszy w 2026?

4 posts / 0 new
Ostatni
PUA-sky
Portret użytkownika PUA-sky
Nieobecny
Miejscowość: Katowice

Punkty pomocy: 0
Kto pisze pierwszy w 2026?

Mam małe doswiadczenie w podrywie w internecie i już kilkuletnia przerwe. Myślicie że warto pisać pierwszemu do laski, czy właśnie spermiarze i stulejarze tak bardzo popsuli rynek naszych świnek, że one co do zasady nie odpisują, a po co sie niepotrzebnie frustrować, więc lepiej poczekać aż ona pierwsza napisze?

doktorfaza
Nieobecny
Miejscowość: Mazowieckie

Punkty pomocy: 320

Jeżeli nie masz atrakcyjnych socjal mediów to ona pierwsza nie napiszę. Ja zupełnie przeszedłem na działanie w terenie, nie widzę sensu w pisaniu do nieznajomych dziewczyn.

Stachu z Hezbollahu
Nieobecny
Miejscowość: Bejrut

Punkty pomocy: 2

Lepiej rzeczywiście atakować na żywo, bo jeśli nie masz zdjęć jak bogaty model to może być ciężko przez internet. Ostatnio nawet w przedziale w pociągu miałem okazję zagadać do laski, która szturchała mnie łokciem, wiec jest to jedno z tych miejsc w których łatwo znaleźć pretekst i może być ktoś, kto jest chętny do rozmowy.

PUA-sky
Portret użytkownika PUA-sky
Nieobecny
Miejscowość: Katowice

Punkty pomocy: 0

Mała aktualizacja: założyłem sobie konto na jednej apce. Dałem z siebie całe 30 procent. Na wyjebce. Eksperyment, na apkach mi nie zależy. Z matchami nie ma problemu, ale laski same nie piszą. Matche dosc chetnie odwzajemniaja, ale rzadko same pierwsze wysyłają mi sygnal zainteresowania